Hot, rädsla, globalistisk lösning

Visste du att många “terrordåd” i själva verket är skådespel (false flag operations) som ska skrämma oss till underkastelse. Det behövs ett hot, vi blir rädda och sedan kommer globalisterna med lösningen som alltid innebär mer kontroll och mindre frihet.

Ole Dammegård slår huvudet på spiken när han säger att samtliga riksdagspartier är av samma skrot och korn (en illusion av demokrati). Nedan berättar Ole Dammegård att Sverige är testlandet för att etablera en ny världsordning (vilket är enkelt då svenska folket “sover”).

Därför är det viktigt att Gula västarna nu finns, för de vakna väljare som vill ha en annan politik än dagens. Redan idag kan du protestera >>> PDF

Igår (191021) varnade Ole Dammegård för en möjlig storskalig “terrorattack” i Europa 23 – 24 oktober (som planeras pågå under 36 timmar) – en “Terror Attack Övning” benämnd operation “Havsörn” (dvs. onsdag – torsdag denna vecka). Ole Dammegård menar att om tillräckligt många medborgare är observanta så ställs sannolikt “övningen” in.

Kort om vad som menas med Agenda 2030, som vår förtroendevalda statsminister Stefan Löfven har ställt sig bakom (utan att fråga folket):

Mer information om Agenda 2030 nedan. Observera att FN (UN) är skapad av globalisterna för att kunna ta befälet över suveräna stater. Vill du avskaffa demokrati och istället bli en slav styrd av en liten central “elit”? Det finns fortfarande tid att agera, men tiden håller på att rinna ut!

Läs mer om geoengineering >>> klicka här


Vad hände sedan (28 oktober 2019)?

Ole Dammegård – En storskalig europeisk terrorattack kan ha undvikits.

WakeUpGlobe SE

För några dagar sedan gick Ole Dammegård ut med en varning kring en potentiellt storskalig terrorattack i Europa. Det är inte ofta Ole ringer i varningsklockan men med den information han fått kände han att det var dags. Han har förutspått upp till 18 internationella terrorattacker innan de har hänt och nu såg han tecken på att en ny mycket stor attack kunde vara på gång.

Här berättar han om vad han tror har undvikits och det kaos det skapat internt för den internationella djupa stat som alltmer verkar ligga bakom den terror vi alla nu är så trötta på. Det är tid att få till positiv förändring och Ole uppmanar även alla positiva krafter inom militär, underrättelse och politik att ta det rätta steget och säga nej till mer fabricerat kaos. Det är tid för mod och civilkurage.

I spåren av det massiva uppvaknande som sker har den negativa maktstrukturen bara en chans att behålla sin maktposition och det är genom att skapa mer kaos. Låt oss alla bli en del i att det inte blir mer kaos utan en ljus framtid med harmoni och kärlek som plattform för en ny och ljus värld. Nyckel till att få stopp på de här attackerna är att snabbt sprida information som synliggör vem som egentligen ligger bakom. Så snälla dela den här och andra relevanta videos så brett som möjligt på alla tänkbara plattformar.