Cancerfonden promotar “läkemedel” som cellgifter – som ju oftast inte alls fungerar bra.

Cancerfonden skriver om ‘myterna’ om cancer; som att cancer startas och göds av socker, att Aspartam är cancerogent etc.  Cancerfonden anser därtill inte att kostfaktorer spelar någon roll för cancerutveckling. Cancerfonden är endast intresserad av farmakaindustrins preparat.

  • Lars Bern, som tidigare var vice ordförande i Cancerfonden, berättar om hur Cancerfonden desinformerar klicka här
    .
  • Dr Mercola (världens största hälsosajt) skrev år 2011 att Aspartam (som finns i de flesta lightdrycker) sannolikt är det värsta ämnet som man tillsätter våra livsmedel – en tillsats som bland annat ökar risken för hjärncancer (kanske något för Martin Bergö att forska på?).
    .
    Aspartame – By Far the Most Dangerous Substance Added to Most Foods Todayclick here

Desinformativ “forskning”

Cancerfonder stöder cancerforskaren Martin Bergö som med tillrättalagd “forskning” vill skrämma oss för kosttillskott (vilket gynnar skolmedicin).

Martin Bergö debatterade antioxidanter med professor Per-Arne Öckerman (erkänd expert på antioxidanter) för några år sedan och då framkom det tydligt att Martin Bergö redan då var ute och “cyklade” för att skrämma oss för kosttillskott – och för detta belönades Martin Bergö med en fin tjänst på Karolinska i Stockholm. Nu “forskar” han vidare:

  • “Kosttillskott kan få cancerceller att spridas” … Cancerfonden

Sven Erik Nordin har besvarat Martin Bergös påståenden:

Är det smart att undvika antioxidanter, om man vill motverka cancer? Svara doktorn


Sammanfattnings så kan man visst kan stödja Cancerfonden om man vill supporta läkemedelsindustrin och dess motstånd mot att kunna bota cancer på naturligt sätt. Cancerindustrin motverkar aktivt ALLT som konkurrerar mot deras mycket lönsamma cancerdroger, vars biverkningar kräver ännu mer droger (behandlingar som i sig är cancerframkallande, såsom strålning och cellgifter). Detta är inget som massmedia får skriva om.

I senaste numret av tidningen 2000-Talets Vetenskap kan du läsa om hur miljonerna som samlas in under kampanjen “Rosa Bandet” används (som de flesta inte har en aning om). Prenumerera och bli en mer medveten medborgare … http://2000tv.se/

Citat ur senaste numret av 2000-Talets Vetenskap:

EN KRITISK BLICK PÅ “ROSA BANDET”
:
Stöd i stället Cancerhjälpen som har funnits sedan 1993, där pengarna går till oberoende forskning eller stöd Riksföreningen för Metabol Hälsa eller varför inte Kostfonden?! Annars händer ingenting och alla miljoner som skänks till Cancerfonden blir till ingen nytta.

Om vi vill få Karolinska att sluta gå i läkemedelsindustrins ledband så krävs att medborgarna ger nuvarande politiker sparken i nästa val. Fram tills dess måste vi själva läsa på från flera oberoende källor och själva ta ansvar för vår och våra barns hälsa (tips på oberoende media … klicka här).