Nu är det på G att åtala de politiker och tjänstemän som ligger bakom nedstängningen av samhället på grund av en bluff som klart kan bevisas. Corona är inte mer dödlig än en vanlig influensa och testerna är fullständigt värdelösa. Är våra politiker inkompetenta eller köpta? Eller en kombination? Se videon nedan och ett referat på svenska av boken “Falsklarm om Corona?”. Inget tjafs utan istället objektiv fakta om Corona som Djupa Staten använder som en katalysator för att krossa vår demokrati, vår frihet, vår trygghet, vår välfärd och upplösa nationella stater, Detta för att förverkliga sina idéer om One World Order där vi alla är tänkta att serva en liten “elit”. Våra politiker och massmedia går i akt och handling dessa mörka krafters ärenden.

Klicka här

Globalisterna tycker att det räcker med en halv miljard människor på jorden och frågan är hur de tänker eliminera runt sju miljarder människor? Ett sätt är ett “vaccin” med en dödlig cocktail som de nu försöker få alla jordens människor att injicera, en tidsinställd bomb som de sedan kan aktivera med ett i laboratorium framställt virus (som de också kan skylla massdöd på).


PS. Avslöjande “grodor” som råkar hoppa fram.

“Did The WHO Just (Accidentally) Confirm COVID Is No More Dangerous Than Flu?” click here

Freudian Slip: Health minister of Australia accidentally says “New World Order” in his address:

Modiga läkare och andra träder nu fram och talar om att det som pågår är en falsk operation med syfte att beröva oss vår frihet, trygghet och vår välfärd.

More than 600 doctors signed onto a letter sent to President Trump pushing him to end the “national shutdown” aimed at slowing the spread of the coronavirus, calling the widespread state orders keeping businesses closed and kids home from school a “mass casualty incident” with “exponentially growing health consequences.” >>> Fox News


WHO bekräftar (av misstag) att Covid inte är farligare än vanlig influensa >>> Global Politics