Not: Första och andra statsmakten utgörs av riksdagen och regeringen medan massmedia som ska granska makten brukar kallas för tredje statsmakten. Men eftersom massmedia inklusive SVT inte gör sitt jobb behövs det en “fjärde statsmakt” som sakligt och objektiv granskar våra makthavare och som sätter saker och ting i ett sammanhang så att det blir begripligt för gemene man.

Gula västarna var på plats och lyssnade på Lars Berns föreläsning i Göteborg 9 oktober om den globala metabola epidemin som varje år dödar 40 miljoner människor – som dagens politiker fullständigt struntar i. Gula västarna har ett politik som i akt och handling kommer att förbättra hälsan hos medborgarna genom att rätta till systemfelen.


Nedan en fördjupning med fakta om klimatet och om klimataktivister som är ute och cyklar – med syfte att globalt ta makten över mänsklig aktivitet och för att kunna beskatta oss in på bara benen. Barn används för att genomdriva detta gigantiska bedrägeri och de politiker som går i bräschen för klimathysterin är bedragare.

Ekosystemet kollapsar om koldioxidhalten (livets gas) understiger 150 ppm vilket är ett vetenskapligt faktum. Odlare köper koldioxid för att höja halten av koldioxid i växthus upptill 1000 ppm för att det då växer mycket bättre. Idag ligger koldioxidhalten på drygt 400 ppm – så vad är problemet?

Att koldioxid nämnvärt skulle påverka temperaturen och havsnivån är ett hitte-på som helt saknar grund inom vetenskapen. Folket är klokt, men lättlurat då lögner understöds av SVT, dagstidningar, myndigheter och av samtliga av våra riksdagspartier. Folket måste söka sann information bland oberoende media som t.ex. SwebbTV (medborgarnas media) – som våra valda makthavare försöker stänga av genom påtryckningar på YouTube.

Klimatfakta >>> klicka här

Svenska folket är grundlurat av FN, EU, massmedia och av våra valda politiker – som alla ljuger för att bland annat kunna höja skatterna ännu mer. Fordonsskatten chockhöjs nu, elpriset fördubblas, bensinpriset rakar i höjden, trängselskatter som ständigt höjs, parkeringsavgifter och P-böter som ständigt höjs, punktskatt på plastpåsar plus att miljarder av skattemedel slussas till klimataktivister. På samma gång flyttas makten över våra liv till EU och FN.

Hög tid att protestera på ett sätt som biter >>> klicka här