Sammanfattningsvis är Coronaviruset skapat för att avskaffa demokratin, för att decimera befolkningen på jorden ned till en halv miljard som lättare kan kontrolleras så att de endast kan serva eliten utan att kunna hota dem. Om svensken inte vaknar upp NU kommer återstående svenskar att vakna som trälar. Se nedanstående video som talar klartext och sprid den!

Det räcker inte med att knyta näven i fickan utan NU måste vi alla agera! Våra politiker kommer inte att lyfta ett finger för att hjälpa oss – tvärtom så är de alla delaktiga i komplotten (aktivt eller genom sin tystnad). Coronaviruset är inte farligare än de normala säsongsinfluensorna och “den andra virusvågen” åstadkoms genom att testa många fler med ett värdelöst test, för att sedan kunna stänga ner samhället. Detta är vår tids terrorister klädda i kostym och med Sverigeflaggan på kavajen.

Corona är en planerad operation sedan minst 1981 och operationen finns nogrannt beskriven i boken The Eyes of Darknes som publicerades redan år 1981 där viruset kallades Wuhan-400 och det står skrivet att viruset skulle släppas globalt runt år 2020! Att tala om vad de tänker göra i god tid innan är kanske ett sätt att försöka rädda sin egen karma då det är vårt fel som inte stoppade dem trots att de öppet talar om vad det tänker göra. Agenda 2030 som svenska politiker skrivit under är också tydliga med att de vill decimera jorden befolkning ned till en halv miljard och att de vill kunna kontrollera de medborgare som tillåts överleva det som de kallar The Great Reset”.

Ett utdrag ut boken med den passande titeln The Eyes of Darknes >>> PDF

Nedan en intervju som YouTube nyligen censurerade. Du kanske ännu inte vet att Djupa Staten styr inte bara massmedia inklusive SVT, våra tjänstemän och politiker utan de har också skapat och kontrollerar EU, FN, WHO, Google, Facebook och YouTube. Det vore omöjligt att lura sju miljarder människor till att frivilligt injicera en dödsdrog utan den kontroll de har upparbetat under mer än hundra år genom infiltration, korruption och genom att skapa rädsla.

BOMBSHELL: Covid-19 isn’t a pandemic plan, it’s an EXTERMINATION plan for humanity

Corona är inte en planerad pandemi utan viruset är en del av en plan för att UTROTA sju miljarder människor och den halva miljard som skonas kommer att kontrolleras och förslavas så att de inte utgör ett hot mot “eliten” (en handfull mycket mäktiga och ondskefulla individer). Hur många svenskar kommer att frivilligt stå i kö för dödssprutan?

Läs mer och bilda dig en egen uppfattning >>> Natural News

Fördelen med detta “tredje världskrig” är att de nu tvingats att visa sitt fula tryne och att alltfler vaknar upp. Den stora frågan är om tillräckligt många hinner vakna OCH agera, innan vi och våra barn alla blir tystade och förslavade – om inte mördade!