Snabba fakta (källa SCB)

Under 2000-talet har ungefär 90 000 personer dött varje år i Sverige, med en topp år 2002 då drygt 95 000 avled. År 2019 dog färre än 89 000 personer, vilket är det lägsta antalet döda under ett enskilt år sedan 1977. De senaste fem åren har i snitt 248 personer dött per dygn i Sverige.

Nu är prognosen från våra “experter” att Corona pandemin kommer att skörda ytterligare mellan 8.000 och 20.000 liv under år 2020. Det innebär att dödstalet vid årsskiftet enligt våra “experter” kommer att ligga mellan 98.000 och 110.000 döda. Detta är siffror som svårligen kan manipuleras.

Diagrammet nedan visar antal dödsfall per år mellan åren 2000 – 2019. Nu är alltså prognosen 98.000 – 110.000 dödsfall under 2020 tänkbart enligt Sveriges framträdande statsepidemiolog Anders Tegnell och de “experter” han lutar sig mot.

Antal dödsfall i Sverige per år 2000 – 1019

Dagligen får vi via systemmedia besked om hur många som avlider på grund av Coronaviruset, hundratals varje dygn vilket självfallet är fruktansvärt och skrämmande – om det är sant.

Dagligen får vi också via sysemmedia och SVT reda på att militära fältsjukhus har upprättats i anslutning till våra sjukhus, att temporära massgravar har grävts och fyllts igen med grävskopor (bilder från USA), temporära bårhus har anordnats i Sverige, planerade operationer ställs in för att våra sjukhus är överbelastade (dock inget nytt) och vi får ständigt se bilder med kistor och vårdpersonal med “rymddräkter”.

Hela sceneriet i systemmedia som framförs av regeringen och våra myndigheter är mycket skrämmande. Intrycket är att medborgare dör som flugor vilket borde återspeglas kraftigt i de faktiska dödstalen (men det gör det ännu inte).

Har dödligheten hitintills ökat under 2020 eller håller man på att trixa med dödsorsaken? Fakta hitintills (källa SCB):

Dock är det för tidigt att ropa “faran över” då vi inte vet hur detta virus skapat i laboratorium har för egenskaper. Det är oroväckande att dödligheten ökat de två första veckorna i april (se diagram nedan). Att dödligheten kommer att öka är dock självklart då sjukhusen mer eller mindre slutat med operationer och andra behandlingar. Även lockouten i samhället skapar sjukdom och fler dödsfall. Denna utveckling följer vi noga framöver.

Således dog det fler personer under år 2015, 2017 och 2018 utan att någon reagerade. Finns det en dold agenda för att skrämma upp folk så att de låter sig vaccineras? Detta känner vi igen sedan 2009 då vi kunde läsa följande:

2009: “Svininfluensan nu fullskalig pandemi

Den så kallade svininfluensan är nu en fullskalig pandemi. I eftermiddags ( 2009-06-11) höjde WHO pandeminivån till fas sex, den högsta. Vaccintillverkningen startar direkt och samhällsviktiga funktioner uppmanas till beredskap.”

Svininfluensan var dock en relativt mild influensa och genom att WHO ändrade på pandemibegreppet (det räckte med stor spridning) utlöstes vaccinköpeavtal och våra politiker och myndigheter (med Anders Tegnell i spetsen) lurade 5,3 miljoner svenskar att injicera ett farligt experimentvaccin som inte skyddade mot influensan, men som gav 500 barn och ungdomar narkolepsi (vilket endast var toppen på ett isberg). Vad hade hänt om en miljon svenskar fått narkolepsi?

Trots att det var väl känt att vaccinet kunde orsaka allvarliga neurologiska skador INNAN de startade sin vaccinationskampanj så valde våra politiker och Anders Tegnell att mörka riskerna och vaccinera folket. Hur tänkte de då?

Våra politiker och myndigheter kör nu på i samma fotspår och den stora frågan är folket har lärt sig sin läxa och även denna gång kommer att stå i kö för att injicera sig och sina barn med ett experimentvaccin producerat av samma falang som ligger bakom viruset?

Politiker, tjänstemän och vaccintillverkar har friskrivit sig från allt ansvar vad gäller vacciner – vilket innebär att ansvaret helt och hållet ligger på respektive medborgare. Det finns goda skäl att frukta kommande vaccin (som sannolikt redan finns)!

Riskgrupper:

Vad som nu uppenbarligen sker är att de som redan har en allvarlig sjukdomsbild (enligt ovan) och som dör etiketteras med “Corona” som dödsorsak. Coronaviruset har konstruerats för att vara mycket smittsamt varför åtminstone hälften av de runt 250 som normalt dör varje dygn i Sverige mycket väl kan ha kommit i kontakt med viruset. Så framöver kan vi förvänta oss att runt 125 dör MED Corona (och INTE på grund av).

90 % av de som dör är över 65 år (oftast över 80 år), de är som regel multisjuka och intar varje dag en cocktail av droger som kallas “läkemedel”. Deras immunförsvar är kört i botten varför minsta förkylning kan döda dem. De dör nu MED Corona (och inte AV Corona).

Våra äldres immunförsvar är kraftigt försvagat på grund av årlig influensavaccinering, en daglig cocktail av syntetiska droger (ett dussintal “läkemedel” som skapar ett kemiskt kaos i kroppen), svält, saltbrist (som dödar uppemot 85 äldre per dag i Sverige) och på grund av brist på essentiella vitaminer och mineraler (riktvärden som våra myndigheter nu vill sänka ännu mer). Vill de ha död på våra äldre?

Det underminerade immunförsvaret gör att våra äldre som sagt dör av minsta förkylning och nu skyller man på Corona (den senaste syndabocken). Så räkna kallt med att uppemot hälften av de som dör i Sverige (dvs. runt 125 per dag) i systemmedia kommer att etiketteras som “Coronadödsfall” – vilket ger maximal SKRÄMSEL EFFEKT.

Nedan en video “Sanningen om och syftet med Coronaviruset” (notera att förra året dog 3 miljoner människor av influensa och vanliga förkylningar utan att systemmedia brydde sig). Det finns starka skäl att frukta det kommande vaccinets verkningar – som vi ska skrämmas att frivilligt injicera i våra och våra barns kroppar!

Varje år dör 40 miljoner människor (110.000 per dag) i förtid av metabola sjukdomar som “enkelt” kan åtgärdas! Men ingen makthavare bryr sig om detta faktum (läs mer >>> klicka här).

(läs mer >>> klicka här)
Läs mer om ” Plandemic-bedrägeriet, dags att sätta stopp “ >>> klicka här

Sven Erik Nordin: Skamligt SVT – om vaccin! >>> klicka här

Se videon >>> klicka här

Begravningsbyråer i NYC larmar: Avlidna klassas felaktigt med Covid-19 som dödsorsak >>> NewsVoice


CORONAVIRUSET ÄR EN GLOBAL PÅVERKANSOPERATION, INTE EN PANDEMI.

Insjuknandet och dödsfallen p.g.a. Covid-19 SPRIDS av media i hela världen som ett gigantiskt hot och har börjat anta formerna av en ursäkt för ännu mer globalisering, inklusive krav på tvångsvaccinationer, kontantlöshet (“kontanter smittar”), utegångsförbud, ännu mer byråkrati för resande – och ett vapen för att angripa vissa länders ekonomier. Det är här den kategori vi tror Covid-19 händelsen hör hemma. Det handlar om en global påverkansoperation.


LÖSNINGEN
Det är enkelt att förebygga att insjukna i virusinfektioner genom att stärka sitt immunförsvar med C-vitamin, D-vitamin, kolloidalt silver m.m. samt att t.ex. undvika statiner och blodtryckssänkande mediciner som sänker vårt försvar mot virus (man kan sänka blodtrycket på naturligt vis).

Det finns fler hoppingivande behandlingar (med det vill inte vår offentligt finansierade sjukvård lyssna till då de helt och hållet styrs av Big Pharma).

Goda Nyheter:


NOBELPRISTAGARE. “CORONAVIRUS SKAPAT I LABORATORIUM” >>> klicka här

Coronaviruset är konstruerat i laboratorium för att smitta de flesta (= pandemi enligt WHO) och kanske upptill hälften av de som går bort i Sverige dör MED Corona och inte AV.

Varje dag dör i snitt 250 personer i Sverige och framöver kommer sannolikt hälften (runt 125 stycken per dag) att stämplas med “Corona” som dödsorsak för att skrämma folket till att lydigt vaccinera sig med ett sannolikt livsfarligt experimentvaccin som kan innehålla precis vad som helt (kan t.ex. öka risken för sterilitet, cancer eller kan innehålla komponenter som framkallar en dödande immunboost). Det är vaccinet (som sannolikt redan är klart) som vi ska frukta.

Visste du att WHO kontrolleras av Globalisterna och att WHO (som med Bill Gates i spetsen vill tvångsvaccinera alla) leds av en terrorist? >>> klicka här

Bland annat därför har USA:s president dragit in bidragen till WHO och frågan är om Donald Trump är den galenpanna som systemmedia (inklusive SVT) presenterar honom som eller om han är en strateg av världsklass (obs. att systemmedia ägs och kontrolleras av globalisterna).


Sist men inte minst …

Vad får vi inte reda på i Sverige är att det råder fullt krig mellan två falanger i USA? På den ena sidan står globalisterna som regerat världen under mer än 200 år och på den andra sidan står den andra falangen med Donald Trump som dess företrädare. Vi tror och hoppas innerligt att Trump och hans allierade vill mänskligheten väl – för annars ligger vi illa till.
.