SVT ljuger som hästar travar i sitt program “Dokument inifrån: Vaccinkrigarna” och falska oetiska journalister försöker karaktärsmörda de personer som talar sanning. Vad säger detta om SVT? Kan vi lita på någonting från SVT efter detta?

I programmet avslöjas att vartannat spädbarn i USA kommer att vara autistiskt redan år 2032 på grund av främst alla vacciner och det märkliga är att SVT försöker förminska detta faktum som ju skulle sänka hela USA! Hur tänker de inom SVT?

Nedan några intressanta länkar för dig som tänker själv.

  • FRISK UTAN VACCIN (LINDA KARLSTRÖM) >>> JMM.NU
  • New study claims vaccinated children appear to be “significantly less healthy” than unvaccinated >>> NATURALNEWS.COM
  • French infectious disease expert warns about dangers of COVID-19 vaccine >>> NATURALNEWS.COM
  • UK regulator warns public to avoid covid-19 shots if they already struggle with allergies >>> NATURALNEWS.COM
  • COVID-19 vaccines contain deadly epitopes that cause autoimmune disease >>> NATURALNEWS.COM

Vaccinering med det Covid-vaccin som vår regeringen köpt in miljontals doser av kan vara “vaccinassisterat självmord”. Det är viktigt att förstå att man INTE vaccinerar mot en sjukdom – man injicerar en sjukdom och i det här fallet injiceras mRNA-vaccin som är genmanipulerande och undra vad som då händer?

Det räcker att äta GMO för att öka risken för cancer och för att bli steril – och effekten bör bli enorm om man injicerar GMO! Är syftet att reducera antalet människor på jorden? Den otroligt mäktiga gruppen bakom “NWO” (som vill styra världen) har upprepade gånger både skrivit och sagt att 500 miljoner människor på jorden är lagom – vilket innebär att drygt 6.500 miljoner ska bort. Detta är så stort att de flesta människor inte kan ta in det!

I USA pågår just nu WWIII mellan “Den Djupa Staten” (som står bakom NWO) och de som förvarar demokratin i USA. SVT nämner inte detta med ett ord och frågan är hur många fler veckor de kan dölja det?

SVT är Den Djupa Statens propagandamaskin vilket ännu en gång tydligt har bekräftats med programmet “Dokument inifrån: Vaccinkrigarna” som ljuger tittarna rätt i ansiktet – och syftet är att skrämma oss till att injicera ett livsfarligt vaccin!

Sanningen är att det inte finns några vetenskapliga studier på att vacciner är “effektiva och säkra” – men det tiger SVT om.

PS. Den Djupa Staten verkar ha gjort ett dåligt jobb med “fördröjningsmekanismen” i vaccinet – för nu blir ju folk förlamade direkt och t.o.m. droppar i direktsänd TV. Meningen var ju att först hinna vaccinera hela jordens befolkning, för att därefter trigga igång sjukdom och död.

Sveriges regering går i bräschen för att genomföra Agenda 2030 som den Den Djupa Staten har utformat, vilket är möjligt för att medborgarna är helt omedvetna om att svenska politiker har sålt ut vår frihet, vår välfärd och vårt land – förklätt i vackra ord. Nedstängning, skuldsättning och inskränkningar av demokratiska rättigheter som nu sker är en del av planen – precis som kina-viruset är en del av planen (för att sedan kunna injicera en “kill-shot” som många frivilligt tar).

17 mål för att totalt förändra vår värld-Agenda 2030 (publiceras i DSM nr 4 o 5/2016):