Vi står inför står inför stora utmaningar och det vi först måste förstå är vad Corona egentligen handlar om, vilket är något som våra politiker, tjänstemän och SVT absolut inte vill att du ska veta eller förstå – för då kommer du att vägra vaccinera dig och dina barn. Det är endast du som är ansvarig och det är du som får leva med konsekvenserna av ditt val, så ett gott råd är att läsa på INNAN du fattar ett livsviktigt beslut! Läkaren Mikael Nordfors bjuder på en rak och öppenhjärtig sammanfattning nedan.

SVT medverkar i denna komplott mot folket varför en engagerad och kunnig medborgare skrivit ett öppet brev (länk nedan) till de journalister som medverkar till att lura medborgarna till att injicera ett nytt livsfarligt genmanipulerat vaccin som verkar vara konstruerat för att hålla oss sjuka och minska antalet människor på jorden. Om detta är målet så är vaccinet effektivt!

Varma jul- och nyårshälsningar till två SVT-journalister som uppträtt ohederligt och falskt för att få fram avsnitt som ska få medborgarna att misstro de som säger sanningen om vacciner. Eftersom SVT medvetet sänder lögner begår de ett livsfarligt svek mot sina tittare och de bryter sitt kontrakt med staten som stipulerar att de ska agera objektivt och sakligt, varför deras beskattningsrätt omedelbart bör dras in.

  • Varma jul- och nyårshälsningar till Emelie Simmons och Malin Olofsson – SVT om ”Vaccinkrigarna” >>> PDF
  • En artikel i media: “SVT planlade karaktärsmord av vaccinkritiker i förtäckt dokumentärserie” >>> klicka här

De flesta har ingen aning om vad detta nya vaccin innehåller.

De flesta medborgare har heller ingen aning om den agenda som ligger bakom det som nu sker, där den politiska och mediala hysterin tjänar som en katalysator för att avkläda oss våra demokratiska rättigheter. Vi ska nu försvagas och tystas inför ett planerat maktövertagande som ligger nära i tiden – och endast ett vaket folk kan ändra på detta.

  • “THE BIGGEST EXPERIMENT EVER DONE” >>> Click here
    [förklarat så att vanligt folk begriper vad det nya vaccinet gör – på tydlig engelska]
  • Recension av boken “Falsklarm om Corona?” av Sucharit Bhakdi & Karina Reiss (2020) >>> PDF
  • 80 procent fick bieffekter i tester av nytt Corona vaccin – Bill Gates pressad >>> klicka här

Agenda 21/2030 (en ulv i fårakläder) som drivs av EU och FN

Visste du att EU, FN och WHO är skapat av en liten maktelit som vill styra hela världen? Eller går du fortfarande omkring och tror att dessa organisationer med diverse “experter” vill oss väl? Om du fortfarande tror det senare så är du grundlurad!

Nedan förklaringar för dem som vill förstå den mörka och sataniska agenda som ligger bakom Corona och det kommande mRNA vaccinet. Sveriges regering har ställt sig bakom agenda 21/2030 varför de förtjänar att buras in.

Det finns nedskrivet 17 mål för att totalt förändra vår värld till en värld utan nationer och utan individuell frihet. Allt ska styras och bestämmas av en liten maktelit, ungefär som i dagens kommunistiska Kina. Alla ska övervakas och kontrolleras och de som inte underkastar sig bestraffas hårt. Demokrati och yttrandefrihet upphör helt att existera. Detta har den svenska regeringen tagit på sig att aktivt driva igenom, medan oppositionen tiger och samtycker. SVT medverkar aktivt i denna komplott mot mänskligheten genom att föra tittarna bakom ljuset (nu senast med “Vaccinkrigarna”). Corona fungerar som en katalysator för att kunna stänga ner demokratiska samhällen och för att kunna rulla ut dödliga vacciner, vilket är en del av denna djävulska plan mot mänskligheten (som de planerat och förberett under många decennier).


Tidigare inlägg “Frisk utan vaccin” >>> klicka här