Ett sammandrag om hur kost- och läkemedelsindustrin tog befälet över våra skattepengar och våra liv – med fruktansvärda konsekvenser.

Dela gärna detta livsviktiga inlägg!

Om du föredrar att läsa om detta falsarium i bokform så rekommenderas docent Ralf Sundbergs bok som är baserad på fakta >>> Forskningsfusket bara fortsätter … de ekonomiska och politiska drivkrafterna ( recension )

EN PARALLELL. Apropå katastroferna med Boeing 737 Max som krävde 346 människoliv, så varnade anställda tidigt att planet var forcerat fram av kommersiella skäl (utan att de fick gehör för sin kritik) och i ett uppmärksammat internt dokument stod det:

“Planet har utvecklats av clowner
som i sin tur övervakas av apor”

Detta kan sägas även om utvecklingen av kostråden och vården – som i allra högsta grad tillämpas i Sverige idag. Men det går under radarn och ingen ansvarig politiker eller tjänsteman bryr sig (de väljer att istället lyda de order som inofficiellt utfärdas av kommersiella särintressen).

Klicka på bilden ovan för att komma till Riksföreningen för Metabol Hälsa

Det motsvarar att 100.000 jumbojet
kraschar varje år (1923 varje vecka)!

De flesta av dessa “krascher” som föregås av ett stort lidande kan enkelt förebyggas – men ingen i ansvarig ställning gör något. Detta tillåts fortsätta – medan två krascher inom flygindustrin leder till att de får flygförbud. Hög tid att byta ut de “clowner och apor” som idag styr vår livskvalitet – helst innan hela landet kraschar.

40 miljoner människor drabbas varje år av en förtidig död som föregås av ett stort lidande – vilket innebär att i snitt “KRASCHAR” 76 MÄNNISKOR VARJE MINUT. Är inte orsaken värd att utreda på ett sakligt och objektivt sätt?

Den kris som råder inom sjukvården är medvetet framkallad och inga pengar i världen kan åtgärda de systemfel som vården vilar på – man måste åtgärda grundfelen! Vården har redan kraschat – en krasch som dock sker i slow motion och som ännu inte fullbordats. Det kommer att bli mycket värre – innan en ny kompetent ledning får folkets förtroende.