Klimatfakta

Lars Bern: Därför svamlar Löfven och Lövin om ”klimathotet” >>> NewsVoice

KLIMATET utgör en politiskt betingad alarmism som inte har ett dugg med miljö eller vetenskap att göra – som istället handlar om makt och skatter.

+ Klimatupplysningenhttp://www.klimatupplysningen.se/
+ Klimatsans http://www.klimatupplysningen.se/
+ Klimatrealistene (Norge) … https://www.klimarealistene.com/
Att 97 % av världens forskare är överens är en stor bluff >>> klicka här

2000-TALETS VETENSKAP : FAKTA OM KLIMATET
(klicka på bilderna nedan)

Visste du att oljeindustrins miljardärer ligger bakom den globala klimatalarmismen och de har lyckats väl då de kontrollerar massmedia, EU och FN – plus att de har ett stort politiskt inflytande. Folket står för notan och målet är One World Order (dvs. avskaffande av nationer och demokrati).

Apropå Greta – där globalisterna sannolikt gick för långt i sin exploateringsiver. Det är bråttom – innan folk märker att de bluffar om koldioxideffekten och innan temperaturen istället sjunker.

Att 97 % av världens forskare är överens är en bluff >>> klicka här

Tror du på ett barn med manuskript som hänsynslöst utnyttjas eller tror du på 500 erkända klimatexperter? Valet är ditt!

När ska barnen skolstrejka mot GMO, mot spridning av avloppsslam på åkrarna, mot läkemedelsförgiftning, mot farliga experimentvacciner, mot nationens upplösning? Aldrig, då det inte ligger i globalisternas intresse – som vill härska genom att söndra.