Pandemibluffen (svensk text).

BANNLYST PÅ YOUTUBE EFTER 30 MINUTER OCH 47,000 VISNINGAR: https://youtu.be/Zfs99cUdVaQ

Se filmen >>> klicka här

]Nu avslöjas vilka politiker och tjänstemän som är folkets fiender i Sverige och i världen. Om de hade varit på folkets sida så de slutat med att ljuga för folket i tv-rutan och i tidningar – och de hade förklarat att vi nu kan öppna upp samhället då (den normala) influensan är över. David Icke förklarar i videon ovan hur allt tokigt som nu sker är delar av en agenda – där allt blir begripligt när man ser igenom rökridåerna. Missa inte denna livsviktiga video som sändes augusti 2020 – som dessutom är textad på svenska. Hög tid att bli förbannad och agera medan vi fortfarande kan. David Icke förklarar att ett djävulsk “vaccin” har funnit sedan lång tid tillbaka och det som nu presenteras är bara ett skådespel för att förmå oss att injicera en drog med kapacitet att helt enkelt förgöra oss, med dödlig precision.

Tanken var dock inte att människor skulle dö omedelbart av “vaccinet” vilket dock kan ske även vad gäller unga friska människor. Som att spela rysk roulett där priset för den som överlever är INGENTING (då den “dödliga” pandemin är en bluff). På sikt är det möjligt att ALLA som injicerar denna drog kommer att drabbas av mer eller mindre allvarliga biverkningar (som egentligen är den avsedda verkan med denna drog, detta “vaccin”).

  • TIFFANY PONTES DOVER FAINTS IN 17 MINS, DEAD IN 10 HOURS [2020-12-24] (VIDEO) >>> KLICKA HÄR

APPENDIX

Agenda 21/2030 (en ulv i fårakläder) som drivs av EU, FN och WHO.

Visste du att EU, FN och WHO är skapat av en liten maktelit som vill styra hela världen? Eller går du fortfarande omkring och tror att dessa organisationer med diverse “experter” vill oss väl? Om du fortfarande tror det senare så är du grundlurad!

Nedan förklaringar för dem som vill förstå den mörka och sataniska agenda som ligger bakom Corona och det kommande mRNA vaccinet. Sveriges regering har ställt sig bakom agenda 21/2030 varför de förtjänar att buras in.

Det finns nedskrivet 17 mål för att totalt förändra vår värld till en värld utan nationer och utan individuell frihet. Allt ska styras och bestämmas av en liten maktelit, ungefär som i dagens kommunistiska Kina. Alla ska övervakas och kontrolleras och de som inte underkastar sig bestraffas hårt. Demokrati och yttrandefrihet upphör helt att existera. Detta har den svenska regeringen tagit på sig att aktivt driva igenom, medan oppositionen tiger och samtycker. SVT medverkar aktivt i denna komplott mot mänskligheten genom att föra tittarna bakom ljuset (nu senast med “Vaccinkrigarna”). Corona fungerar som en katalysator för att kunna stänga ner demokratiska samhällen och för att kunna rulla ut dödliga vacciner, vilket är en del av denna djävulska plan mot mänskligheten (som de planerat och förberett under många decennier).