SVERIGE GRANSKAS : Intervju/samtal med Michael Zazzio om VÅRD SVERIGE VANSINNET (20190924).

Varje år dör drygt 10.000 svenskar i förtid på grund av biverkningar av psykofarmaka, vilket i snitt blir fler än en per timma – året runt. Detta är ett djupt bedrägeri mot folket, inte minst mot våra barn där alltfler nu drogas redan i unga år (vilket regeringen gjort gratis för barn).

Klicka på bilden nedan (eller … klicka här) för att lyssna på intervjun och undertill på sidan finns länkar som förklarar att psykiatrin i Sverige kan karakteriseras som ett brott mot mänskligheten (folkrättsbrott).

Gula västarna tänker utvärdera resultatet av dagens psykiatribehandling och självklart ska vi inte fortsätta med det som skadar. Steg ett är att få till en saklig och objektiv mätning av resultatet – medan dagens ansvariga makthavare har noll koll på vad de håller på med (de agerar efter principen “business as usual”). Varför utsätter de folket för dödliga behandlingar?

VAD KAN DU GÖRA?
Protestera redan idag mot detta vansinne (helt anonymt och det kostar dig bara frimärke) >>> klicka här

Du kan också bli medlem i två föreningar som slåss för dina mänskliga rättigheter och din hälsofrihet (medan du är upptagen av annat). På köpet får du tidningar som förklarar och utmanar, vilket för de flesta är viktiga ögonöppnare (inte minst för att du ska kunna ta ansvar för din egen och dina barns hälsa redan idag).

+ 2000-Talets Vetenskap >>> http://2000tv.se/
+ NHF-Sweden >>> http://www.thenhf.se/