Regeringen kan komma att åtalas och dömas av internationell domstol då de grovt bryter mot internationell lag.

Om du bryr dig det minsta om din egen hälsa eller om dina barn så bör du se nedanstående intervju. Därefter är det viktigt att sprida informationen vidare så att fler medborgare vaknar upp och inser att deras framtid och liv står på spel.

De som är ansvariga för dagens olagliga “lock down”, som syftar till att främst skada samhället och skada folket, bör åtalas för brott mot mänskligheten i en internationell domstol. Detta övergrepp är ett nytt världskrig mot mänskligheten där dagens nedstängning riskerar att döda miljontals oskyldiga människor som kommer att svälta ihjäl när västvärldens ekonomin kraschar eller som dör för att de inte får den vård de behöver.

 • Lockdown ‘may kill 75,000 people’ in UK due to missing diagnoses and treatmentsDaily Mirror
 • Data audit shows devastating effects of UK lockdownNatural News
  – Lockdown devastating for children, sick people
  – Lockdowns also took a toll on mental health
  – Deaths at home rose by 100 a day

Fakta är att det inte dör fler än vad som är normalt och fakta är att många dör av influensan varje år, speciellt de vars immunförsvar är kraftigt nedsatt. Varje dag dör i Sverige i snitt 250 medborgare och en del dör med Covid (inte av).

Den stora risken är kommande genmanipulerade experimentvaccin som man med alla till buds medel försöker påtvinga oss, genom att skrämma oss. De som framför fakta och sanningar om vaccin försöker SVT tysta eller karaktärsmörda då fakta i om vaccin och dess risker inte går att bemöta på ett sakligt och sant sätt.

Lyssna på hur SVT har blivit regeringens bedrägliga och lögnaktiga propagandainstrument. Syftet är att med alla medel stoppa saklig information till folket om de enorma riskerna med kommande otestade experimentvaccin mot Corona – som regeringen redan beställt miljoner doser av! Observera att vaccinering innebär att man i blodomloppet injicerar en sjukdom plus andra toxiska substanser som inte hör hemma i en människokropp! Erfarenheterna har också lärt oss att det varken är effektivt eller säkert! Vi är med andra ord dubbelt grundlurade!

 • SVT VILL KARAKTÄRSMÖRDA VACCINKRITIKERN LINDA KARLSTRÖM >>> klicka här

Låt oss hoppas att folket vaknar upp innan det är försent, innan detta otestade genmanipulerade vaccin injiceras i miljoner svenskar. Observera att vaccintillverkarna har friskrivit sig från allt ansvar och i Sverige har politiker och tjänstemän inget ansvar. Detta innebär att det endast är DU som är ansvarig för dig och dina barn.

 • The shocking reason why Pfizer’s coronavirus vaccine requires storage at -70C … because it contains experimental nanotech components that have NEVER been used in vaccines beforeNatural News
  – Adjuvants are designed to cause hyperinflammatory responses in human beings, once injected. This is done in an effort to induce the creation of antibodies that then allow the vaccine manufacturer to claim high “effectiveness” rates, even when those very same adjuvants cause severe adverse reactions.
  – Lipid nanoparticles cause hyperinflammatory responses in the body, leading to severe reactions, hospitalization and potentially DEATH
 • Why ’90 Percent Effective’ Vaccine Announcement Is NonsenseDr Mercola
  – Coronavirus Vaccines May Enhance Disease
  – Pfizer’s COVID-19 vaccine is relying on novel mRNA technology that has never previously been used in vaccines. It essentially instructs your cells to make the SARS-CoV-2 spike protein, which is what attaches to the ACE2 receptor of the cell. This is the first stage of the two-stage process viruses use to gain entry into cells.

Vem vill ställa upp som labbråtta och kontaminera sina celler på ett sätt som inte går att återställa – för ingenting? Frågan som är berättigad: Är det djävulen själv som designar vaccin?

Se en viktig intervju nedan så förstår du bättre vem som ligger bakom det som sker och vad syftet är!

Vi befinner oss just nu mitt i “tredje världskriget” som går ut på att utan invasion utplåna självständiga nationer. Media, våra egna politiker och ledande tjänstemän deltar i denna komplott mot det svenska folket.

Den planerade och iscensatta “pandemin” (plandemin) är redan överstånden och den hysteri som piskas upp med hjälp av massiv testning är en falsk operation som drivs av media (inklusive SR och SVT), regeringen och våra egna myndigheter. Operationen understöds av EU, FN och WHO som är skapat av “The Deep State” för att kunna ta kontroll över hela världen (One World Order). Dessa organisationer är ulvar i fårakläder och om du tror något annat är du grundlurad.

Corona är ungefär lika farligt som en vanlig säsongsinfluensa och kan relativt enkelt behandlas med hydroxiklorokin (om det sätts in tidigt), zink, syrgas m.m. Influensan kan enkelt, effektivt och billigt förebyggas med D-vitamin, C-vitamin, Omega-3, zink och magnesium. Detta faktum MOTARBETAS aktivt av media, våra politiker och våra myndigheter som uppenbarligen vill att så många som möjligt ska bli sjuka och dö av influensan. Att sent sätta in respiratorer kan faktiskt göra att fler dör. Är de dumma eller köpta?

Receptet är att återgå till vanligt liv och sluta testa – och vips är viruset borta (och inget vaccin behövs).

Trots “pandemin” dör inte fler än normalt i Sverige eller i andra länder. Det som sker är att man anger Corona som dödsorsak trots att de allra flesta egentligen dör av helt andra sjukdomar. För att kunna göra detta använder man ett fullständig värdelöst Corona test som nu används för att bluffa om en “andra och tredje influensavåg”.

D-vitamin är ett enkelt och billigt sätt att skydda sig mot influensavirus (men den informationen motverkar våra myndigheter).

 • More Than 80% of COVID Patients Are Vitamin D Deficient Dr Mercola

Fakta:

 • PCR-testerna >>> klicka här
 • KAN VI LITA PÅ PCR-TESTET FÖR COVID-19? >>> klicka här
 • ELON MUSK IFRÅGASÄTTER PCR-TESTET FÖR COVID-19 >>> klicka här
 • OBS! En enkel ABC lektion med video för alla som kan tänka själva >>> Dr Mercola
  – Denna enkla ABC lektion borde våra tomtenissar i regeringen se (fast troligen är de redan köpta).
 • SCIENCE FAIL: Portuguese court rules PCR tests are unreliable, unlawful “evidence” of alleged Covid-19 infections >>> click here

Således kan vi lika gärna slå tärning – vilket även skulle bli mycket billigare. Visste du att ansiktsmask INTE skyddar mot Coronavirus, men det sänker vårt immunförsvar och kan allvarligt skada oss (vilket verkar vara syftet, förutom att skrämma oss). Baserat på ett värdelöst test och falska dödstal stänger regeringen ner samhället! Är vi redan ett ockuperat land? Svaret är JA!

 • Ny studie: Munskydd inte effektivt som skydd mot Covid-19 >>> klicka här
 • Major Study Finds Masks Don’t Reduce COVID-19 Infection Rates >>> click here
 • Neurolog: Munskyddstvång ger skador på nervsystemet – särskilt allvarligt för barn >>> klicka här

Men först gäller det att informera sig och hämta kunskap
och fakta från oberoende och tillförlitliga källor. Om du
bara lyssnar på SVT och läser DN (eller annan större
dagstidning) så blir du garanterat grundlurad.


APPENDIX

”Brådskande” anbud på ett AI-system som ska processa ”hög volym” av COVID-19-vaccinskador som beskrivs som ett ”direkt hot mot patienters liv”

November 17, 2020. Medan de ljuger, de förrädiska vanliga medierna, och berättar för oss alla att covid-19-vacciner är helt säkra och ”95 % effektiva” – och denna lögn upprepas av PJ Media, Breitbart och andra så kallade ”konservativa” nyhetstidningar – har Storbritanniens regeringen lagt upp ett anbudsförfarande och ett tillkännagivande om kontraktsavtal där man söker ett artificiell intelligens (AI) -system som kan behandla den förväntade översvämningen av covid-19-vaccin- och biverkningsskador. Läs mer >>> klicka här