OBS. ATT REGERINGEN INTE VILL ATT DU SKA SE INTERVJUN NEDAN.

Intervjun sändes onsdagen 31 juli 2019 och två dagar senare lyckades regeringen förmå YouTube att stänga ner SWEBBTV (medborgarnas media).

En intervju med fakta om invandringen som regeringen inte vill att folkets ska se eller förstå (som också visar att vår justitieminister ljuger folket rätt i ansiktet) . Se nedan och bedöm själv. Detta är något alla svenskar borde veta (och inte minst våra makthavare).

NOT. Första och andra statsmakten utgörs av riksdagen och regeringen, medan massmedia (MSM) benämns som tredje statsmakten med uppdrag att granska den politiska makten. Men då MSM (inklusive SVT och SR) har utvecklats till politikernas propagandakanaler, behövs det nu en fjärde granskande statsmakt >>> SWEBBTV

Fredagen den 2 augusti stängde YouTube ner SWEBBTV och onsdagen 7 augusti öppnade de åter kanalen – efter en massiv folkstorm. Nedan den video som publicerades strax efter att censuren tvingats att ge vika.

Att titta på SWEBBTV har blivit en självklarhet för medvetna medborgare.

Klimathysterin kostar svenska skattebetalare runt 100 miljarder kronor per år vilket motsvarar 20.000 kronor per arbetande svensk och år. Det märks bland annat på kraftiga höjningar på drivmedel, el och av fordonsskatten – och att skattemedel som skulle kunna gå till fattigpensionärer, till skola, vård och omsorg istället allokeras till en klimatbluff som samtliga riksdagspartier står bakom.

Kommentera gärna i Facebookgruppen “Gula västarna” >>> klicka här