Läkaren som vägrade ge upp” hade premiär 2016 – och nu 8 mars 2020 kommer uppföljaren “Sista striden” (med arbetsnamnet “Justitiemordet”) som ger en glimt av tidigare händelser och som avslöjar hur vården och våra egna myndigheter aktivt MOTVERKAR kampen mot cancer. En avslöjande dramadokumentär och frågan är om våra politiker och tjänstemän vill att vi alla ska bli inkomstbringande cancerpatienter? Varför agerar de annars på detta viset?

Orsaken till att vi blir sjuka och om att cancervården samt Cancerfonden är på fel spår berörs i nedanstående klipp (med hemska konsekvenser för cancersjuka och deras anhöriga). Här kan du också få veta vilken kost du bör äta för att förebygga och för att bekämpa cancer (tvärtemot vad vården rekommenderar).

Klippet nedan fick inte plats i filmen “Sista striden” som har premiär i Stockholm nu på söndag 8 mars (se mer information nedan) – en film som visar hur seriösa forskare förföljs av våra egna myndigheter (!) för att de uppenbarligen sätter läkemedelsindustrins intressen framför medborgarnas (som alltför ofta får plikta med sina liv). Detta brukas etiketteras som KORRUPTION.

Så länge majoriteten av medborgarna är omedvetna och tiger tyst kommer detta falsarium att fortgå. Se filmen “Sista striden” och bedöm själv om du tycker att detta myndighetsagerande är OK (vilket indirekt drabbar medborgare med kronisk sjukdom som cancer)!

Doktor Erik Enby har trakasserats av våra myndigheter under större delen av sin 40-åriga forskning om hur sjukdomar uppkommer och hans resultat är omtumlande så till den grad att man med alla till buds stående medel försökt tysta honom – så att gemene man inte ska förstå att de till stor del är grundlurade på både skattepengar och livet. Se filmen “Sista striden” som nu har premiär!

Erik Enby: Genhypotesen om cancer duger inte – Nu får det vara nog (2013) … PDF

Sjukdom beror på biologiska processer (2020) … Humanism & Kunskap

Dr Erik Enby är en läkare som har berövats sin läkarlegitimation, eftersom han framgångsrikt behandlar med metoder som inte accepteras av okunskapens akademi, men som går i enlighet med ett antal forskares insikter och med vetenskapens landvinningar trots att han möter svårt motstånd från inskränkt håll.

Dr Erik Enbys behandlingar är väl beprövade och om de hade tillämpats inom den offentliga vården skulle med största sannolikhet mycket lidande kunna undvikas, liv räddas och många miljarder kronor kunna sparas (då vi vet att strålning och cytostatika fungerar uruselt och t.o.m. kan orsaka cancer).

Forskare runt om i världen börjar nu så sakta komma fram till samma hypotes som doktor Erik Enby kom fram till för cirka 40 år sedan. Se filmen om ett fascinerande livsöde när doktor Erik Enby bestämde sig för att ta reda på sjukdomars orsaker och orsaken till varför hans fru drabbades av polio redan i unga år.

Det ofattbara är att våra egna myndigheter med olika medel försöker stoppa denna forskning och att de vill förhindra att banbrytande forskningsresultat når folket (om medborgarna förstod detta fullt ut så skulle de bli rasande). Se “Sista striden” och bedöm själv!


Dokumentären ”Sista striden” om dr Erik Enby – Premiär söndagen 8 mars på Bio Mauritz Filmhuset

Tycker du också att det är upprörande att medborgarna förvägras den bästa cancervården och att det är upprörande att våra egna myndigheter går i läkemedelsindustrins ledband? Det första steget mot att protestera och agera mot detta är att lära sig mer om hur vårdsamhället fungerar i det fördolda och dokumentärfilmen är en bra början (därtill en fantastisk bra film som griper tag i oss). Vill de att vi alla ska drabbas av dödlig cancer?

Läs mer och boka en biljett >>> NewsVoice

Boka direkt (i skrivande stund fanns biljetter kvar) >>> Tickster

Den tidigare prisbelönta dramadokumentären om doktor Erik Enby som hade premiär 2016 kan du hyra och se på Vimeo … klicka här


PS. En insider avslöjar hur vi blir grundlurade på skattepengar, livskvalitet och på livet av en skattefinansierad ”maffia”.

Printa ut artikeln ovan … klicka här


Appendix

Även patienter blir ifrågasatta om de inte lyder läkarnas ordinationer.

Klipp från Facebook:

Sven Erik Nordin (31 maj 2019)

VAD HÄNDER OM DU SJÄLV BOTAR DIN CANCER!

Om man tackar nej till läkarnas brutala cancerbehandling (kirurgi, strålning, cellgifter) – vad händer då? Jo, det kan jag berätta, eftersom jag gjorde just det.

Efter att jag fått min cancerdiagnos, så förklarade läkarna att jag bara hade månader kvar att leva, om jag inte ställde upp på deras behandlingsförslag – ett omfattande kirurgiskt ingrepp, med efterföljande cellgiftsbehandling – vilket jag alltså vägrade göra. I stället ändrade jag min kost (till sockerfri sådan) och började med ett antal tillskott av vitaminer och mineraler, samt andra kända anticancerämnen (gurkmeja, ingefära, kolloidalt silver, vissa alger mm).

Det första som hände var nu att specialisterna på universitetssjukhuset tog sin hand ifrån mig, så jag fick gå på kontroller på mitt hemsjukhus. Också där vidhöll läkarna, att jag var döende i cancer och omedelbart borde opereras på det stora sjukhuset. Och till och med sedan man via olika undersökningar till sist måste konstatera, att man inte längre såg någon cancer hos mig, så ville man påstå att det var omöjligt (!!)

Då hävdade de i stället att jag aldrig haft cancer. Detta påstod även några av de läkare som varit tvärsäkra på min diagnos!

Men det mest plågsamma var kanske reaktionen hos vissa vänner och bekanta, som började betrakta mig som galen. Hur kunde jag bara ifrågasätta läkarnas bedömning! Några ville till och med beskylla mig för att vara en fara för min omgivning, eftersom kanske andra kunde ta efter mitt exempel och avstå från traditionell cancerbehandling!

Priset i oförskämdhet tog för övrigt professor Dan Larhammar vid Uppsala Universitet (numera preses i Kungliga Vetenskapsakademin). I en kommentar skrev han att ”Nordin låter påskina att han skulle ha haft cancer”

Men svaret på rubrikens fråga är alltså: Du kan bli ifrågasatt, idiotförklarad och närmast föraktad av både läkare och privatpersoner. Och i stället för att bli nyfiken på hur man lyckats bota en livshotande cancer, så försöker många att bortförklara det hela som tillfälligheter och lägger ner mycken möda på att få en att inse hur illa man burit sig åt!

Många tycks anse, att det är bättre att dö av oduglig traditionell cancerbehandling än att överleva med hjälp av någon alternativ metod!

Läs mer på Sven Erik Nordins hemsida >>> www.svaradoktorn.se/