Sverige går nu med sjumilasteg från att vara ett av Europas rikaste länder till att nu ligga på jumboplats när det gäller tillväxt – och inom många områden liknar vi nu mer och mer ett U-land. Vi är ganska dumma som stillatigande accepterar denna utveckling.

Två stora slukhål slukar stora resurser: immigrationen och klimatet. Varför importerar vi samhällsproblem och satsar på en klimatbluff? Har vi blivit tokiga? Nu slängs t.o.m. gamlingar ut från äldreboende (baserat på lögner) för att bereda plats för migranter!

Vår justitieminister Morgan Johansson (S) har sagt att han vill utplåna kristendomen i det här landet och kanske är det därför som Socialdemokraterna ingår allianser med klanledare för att köpa deras undersåtars röster (slå två flugor i en smäll – genom att ersätta kristendom med islam OCH samtidigt köpa röster). Eftersom S, V och MP är beroende av importerade röster så kommer de inte att ta tag i de migrationsproblem som uppstått (då skulle de ju stöta sig med klanerna).

Vad de inte förstår är att när dessa klaner vuxit sig tillräckligt stora så spolar de S, V och MP och uppmanar sina undersåtar att rösta på ett eget (islamistiskt) parti. I ett klansamhälle lyder man klanens ledare.

I Sverige råder redan åsiktsförtryck, men det det kallas istället att man inte accepterar “värdegrunden”, vilket betyder att man inte accepterar åsikten (lägg på minnet att VÄRDEGRUND = ÅSIKT). Om man yppar en åsikt som inte är politiskt korrekt så riskerar man i Sverige att förlora sitt jobb!

Partier har blivit “yrkesnätverk” som fullständigt skiter i medborgarna. Det är den exekutiva makten som räknas – som fås när medborgarna märkligt nog lägger sina röster på dessa yrkesnätverk (med politiker som oftast saknar kompetens och som endast bryr sig om sina karriärer).

MP seglar idag under falsk flagg

Börja med att sparka ut Miljöpartiet ur riksdagen, ett parti som enbart orsakar kaos med sin politik som helt saknar förankring i verkligheten. Ett litet känslostyrt parti som genom sin vågmästarroll har fått ett katastrofalt stort inflytande på politiken. Ett parti vars enda tillgång är namnet (hur många röster hade de fått om de mer korrekt hade hetat “Kaospartiet”).

Följ inslagen på SwebbTV.se (medborgarnas media) för att bli en medveten medborgare som inte låter sig grundluras av våra politiker, av public service eller av annan massmedia.

Gula västarnas program utmanar samtliga riksdagspartier inom alla väsentliga områden och förhoppningsvis kommer det att startas fler vettiga partier innan riksdagsvalet år 2022.

Protestera idag >>> blankett4

APPENDIX

Morgan Johansson viskar “för mig spelar det ingen roll” om våldtäkterna

Lyssna på när Morgan Johansson (S) inledningsvis bekräftar att han är en verklighetsförnekare och 1 minut och 21 sekunder in i videon nedan så tänker han högt (och glömmer att mikrofonen är på). För Morgan Johansson “spelar det ingen roll” att 200 – 400 svenska tjejer numera våldtas VARJE dag (läs mer). Hur tänker denna karl?

SD är på väg att bli vårt största parti på invandringsfrågan och genom att beskriva verkligheten. Dock har Sverige fler problem som också måste lösas … klicka här.

De som tittar på inslaget nedan inser att Socialdemokratin har bytt sida och nu måste betraktas som svenska folkets fiende.

Lyssna på Morgan Johanssons inledning när han ljuger och påstår att “vi inte har en massinvandring till Sverige” och efter en minut och 21 sekunder tänker han högt (medan mikrofonen råkar vara på). HAN BRYR SIG INTE!

Morgans “miniminivå”

Nedan exempel på Morgan Johanssons “mimiminivå” år 2017 jämfört med våra grannländer (diagrammet exkl. anhöriginvandring). Även efter 2015 ligger invandringen totalt sett på mer än 100.000 per år vilket knappast kan betecknas som “miniminivå”:

FAKTA: Alla som flyttar till Sverige och blir folkbokförda räknas in i statistiken om invandring. Under 2000-talet har invandringen ökat mycket. I början av 2000-talet invandrade runt 60 000 personer per år. År 2016 var den totala invandringen till Sverige den högsta någonsin, då över 163 000 invandrade. Sedan dess har invandringen minskat något och under 2018 var det 133 000 personer som invandrade till Sverige. Källa … SCB

En invandring på 120.000 – 130.000 varje år betecknar Morgan Johansson (S) som “EU:s miniminivå”. Han behandlar folket som en mindre vetande fårskock som han tror att han kan lura i vad som helst.

Se hela interpellationsdebatten 24 oktober 2019 … Riksdagen.se (efter 18 minuter och 20 sekunder tänker Morgan Johansson högt – med mikrofon på). För honom “spelar det ingen roll” att Socialdemokraternas politik lagt grunden till att mellan 200 – 400 svenska tjejer brutalt våldtas VARJE DAG! (läs mer)

Har Socialdemokratin i Sverige nu satt sin sista potatis?