Det blir allt tydligare för allt fler medborgare att SVT och SR agerar propagandaministerium för särintressen istället för att företräda folket och granska makten. Detta är förräderi mot medborgarna som blir grundlurade och som bittert får betala notan med sina pengar och ytterst med sina liv. Så kan vi inte ha det!

Mikael Willgert talar med SVT-profilen Chris Forsne för att höra vad hon tänker om medierna och situationen i Sverige. Hon har en lång erfarenhet som journalist och utrikeskorrespondent på Göteborgsposten, SVT m.m. Hon anser nu att läget i Sverige är allvarligt och är tveksam till om vi klarar den omställning som nu sker i Sverige. En omställning som politiker hittat på och som innebär att Sverige ska bli ett mångkulturellt land.
Läs mer >>> NewsVoice
Strukturell rasism genomsyrar Sveriges radio, löd nyligen ett medialt uppmärksammat upprop. Vad ÄR egentligen strukturella problem? Finns de hos public service-bolagen – och är de i så fall verkligen av rasistisk karaktär?

SVT fjärrstyr svenska folket

SVT har ett enormt genomslag och när de t.ex. gick ut med att det fanns cancerframkallande akrylamid i potatischips för några år sedan så sjönk omedelbart försäljningen av potatischips dramatiskt. När dansk TV gick ut med fruktansvärda biverkningar hos unga tjejer på grund av vaccinet Gardasil (som man påstod skyddar mot livmoderhalscancer så) så sjönk vaccinationsgraden i Danmark från över 90 % till runt 25 % (de som fortfarande är grundlurade). I Sverige ljuger och vinklar SVT vaccininformation varför vaccinationsgraden ligger kvar på runt 98 % och nu propageras det för att även för att unga pojkar ska vaccineras (mot livmoderhalscancer?).

SVT fungerar som en fjärrkontroll som styr majoritetens sätt att tänka, därför ger förljugenheten inom SVT ett katastrofalt utfall (någon som minns narkolepsiskandalen?). Läs om hur de alltjämt ljuger och vilseleder om vaccin (om de hade pratat sanning så hade max 20 % vaccinerat sig, de som inte gjort sin läxa).

”Vaccinmotståndarna” anmäld till Granskningsnämnden >>> NewsVoice

Lösningen är lägga ner SVT vilket är både livsviktigt och möjligt då de inte uppfyller kravet på objektivitet och saklighet. Vi ersätter dem med en slimmad kostnadseffektiv organisation som är kliniskt fri från propaganda, som sakligt informerar medborgarna om vad som händer inom Sverige och runt om i världen. Först då kan folket fatta rationella beslut om vaccinering och om annat livsviktigt. Att lägga ansvaret för våra och våra barns liv i händerna på dagens “auktoriteter” är ett dåligt val. Du måste själv söka sanningen från flera källor och tänka själv om du inte vill bli grundlurad på din och dina barns livskvalitet.

PS.

Vem gav aktivisterna på SR fullmakt? GP
Svaret är att det har riksdagen och regeringen gjort, utan att fråga folket.

SR och SVT har bäddat för farlig hudfärgslogikGP
Public service har blivit det de säger sig bekämpa – de bedömer folk efter härkomst och hudfärg. Om detta inte är rasism så vad är det då? SR och SVT har blivit det de säger sig bekämpa, precis som i George Orwells roman “1984” där sanning blir lögn och lögner blir sanningar.

In a futuristic, state-run society controlled by “Big Brother” in which love is outlawed, employee of the state Winston Smith falls for Julia, and is tortured and brainwashed for his crime. It was regarded as fiction 1956 – but now very soon (according to the Deep States Agenda 2030) it will become a reality if people do not wake up!

Frisläppande av det i laboratorium framställda fabricerade Coronaviruset är inledningen på sista striden som går ut på att bryta ner USA och Europa med hjälp av look downs, 5G och vacciner med djävulskt innehåll. Genom att dessa mörka krafter redan kontrollerar FN, EU, WHO (som de politiker, ämbetstjänstemän och massmedia är planen att folket ska sova vidare tills de berövats sin röst.

The release of the Coronavirus is a prelude of the final battle that starts with lockdows in an effort to breakdown western societies. Either are our politi


Sist men inte minst >>> Om det stora bedrägeriet (om lögner som understöds av SVT):

Swishjournalisten som gör det arbete som SVT har betalt för att göra:

Tillhör du den falangen som tror att problem försvinner om du stoppar huvudet i sanden?

De som vill stoppa den fria debatten är antidemokratiska och bereder vägen för ett totalitärt samhälle. Det är de som borde ställas mot väggen istället för att som idag få stöd av massmedia. Dagens massmedia inklusive SVT är numera mörka krafters springschasar och frågan är vem som ska avslöja det stora bedrägeriet då även våra myndigheter och våra riksdagspartier är involverade i dessa lögner? Ansvaret ligger på medborgarna!