Sverige är utsatt för en modern lömsk form av krigföring och vi betalar dyrt för denna “invasion” (som främst drabbas kvinnor). Detta angrepp är sanktionerat och skattefinansierat av våra egna politiker!

Sprängdåden i Sverige sticker ut i Europa och i världen, uppger kriminologen Amir Rostami. Över 100 sprängningar har skett bara i år.
– En exceptionell nivå, säger Rostami.

Läs mer … Sydsvenskan

Värst utsatta är barn, ungdomar, äldre och kvinnor som inte fysiskt kan försvara sig. I Sverige våldtas 200 – 400 kvinnor VARJE DAG (medan våra politiker hittar på höjd bensinskatt, höjd fordonsskatt och skatt på plastpåsar). Fyra av fem immigranter som dömts för våldtäkt får idag stanna i landet – och syftet med denna signalpolitik måste vara att öka antalet våldtäkter.

Endast 5 – 10 procent av alla våldtäkter anmäls och nedan en dokumentär om en våldtäkt som inte anmäldes (då det kunde gjort ont än värre). Det är uppenbart “politiskt korrekt” att offra svenska kvinnor för istället svamla om “rasism” och “feminism”. Hög tid att byta politiker!

Nedan beskrivna händelseutveckling i videon tycker bevisligen våra makthavare är helt OK då deras politik göder en ökande kriminalitet – med grova sexuella inslag. De ljuger då de säger sig vara en “feministisk regering” då de i akt och handling står för en politik som är förnedrande och livsfarlig för främst kvinnor. Våldtäkter är ett effektivt sätt att slå sönder familjer och samhällsstrukturer – vilket kanske är syftet?

Varning för starkt realistiskt innehåll, med en beskrivning av en mycket brutal våldtäkt på en ung blåögd flicka – som inte anmäldes.


DET GODA SAMHÄLLET gjorde nyligen den brottsanalys som regeringen vägrat att göra (!) och ny brottsfakta är talande >>> klicka här


Vår regering agerar som om de vore globalisternas springschasar.

Är svenska politiker inkompetenta eller …

Det kan vara så att dagens makthavare är globalisternas välavlönade marionetter – med syfte att försvaga suveräna nationer (vilket de är på god väg att lyckas väl med). Vår frihet, trygghet och välfärd raseras nu snabbt.

VARJE DAG VÅLDTAS I GENOMSNITT 200 – 400 KVINNOR I SVERIGE !

Nedan två av ett drygt 20-tal våldtäkter som anmäls VARJE DAG. Obs. att endast 5 – 10 % av alla våldtäkter anmäls, vilket innebär att det begås mellan 80.000 – 160.000 våldtäkter varje år i Sverige. Detta uppfattas som ett lindrigt brott enligt vår regeringen som t.ex. låter 4 av 5 immigranter som dömts för våldtäkt stanna kvar i Sverige (vilket är en tydlig signalpolitik riktade till presumtiva våldtäktsmän).

Våldtäkter är ett effektivt sätt att slå sönder ett samhälle på och används i krigszoner för att demoralisera befolkningen. Våra politiker som understödjer detta övergrepp på våra flickor och kvinnor är således lierade med våra fiender och de måste röstas bort – vilket är folkets ansvar.

Gula västarna tänker sätta STOPP för våldtäkter för kvinnor – i akt och handling (medan regeringen bara svamlar). Det är RESULTATET som räknas och inte det politiska svamlet.

Gula västarna ser mycket allvarligt på våldtäkter, speciellt överfalls- och gruppvåldtäkter, och vill sända en tydlig signal om att detta inte är OK.

Immigranter som döms för våldtäkt ska omedelbart utvisas och fängelsestraff ska avtjänas utomlands (outsourcing). Även svenska medborgare som begår våldtäkt ska frihetsberövas under lång tid.


Inte heller svenska män går idag säkra på gatorna.

Det blir alltmer otryggt även för unga män som t.ex. i Göteborg där två män i 25-års åldern nyligen blev brutal nedstuckna en morgon på en större busshållplats i Göteborg (en kollektiv knutpunkt som inte låg i ett utsatt område) … GP


Sent en tisdagskväll rånades en tonåring i Göteborg av tio personer i ett garage. Han lämnas nästan naken och med ett avskuret öra. Den nivån av brutalitet, upprepad tillräckligt många gånger, kommer förändra många svenskars uppfattning om vilket samhälle vi lever i.

Det är inte konstigt. Om ett rån, i centrala stadsdelen Landala som snarast påminner om något som skulle ha skett i en krigshärd i Syrien, då kommer kraven på handling komma snabbt. Stödet för radikal förändring av rättsvårdande myndigheters befogenheter lär öka betydligt. Läs mer … GP


Vad kan Du göra?

Att bryta dagens politiska vansinne är busenkelt. Rösta på en ny politik! Börja med att våga bryta den tystnadskultur som råder och börja agera!

Protestera redan idag (klicka på bilden)!

Kommentera gärna på:
+ Facebook
+ VK