Kanalen med nästan lika många tittare som SVT, vilket är farligt farligt för regeringen.

Medborgarnas media (SwebbTV) har återigen blockerats av YouTube (som kontrolleras av globalisterna), sannolikt efter påtryckningar från regeringen som nu trappat upp sina ansträngningar att avskaffa vår demokrati. Fakta och sanningar benämns nu som “hatretorik” och med det svepande argumentet “fel värdegrund” undermineras nu i rask takt vår grundlagsskyddade yttrandefrihet, mötesfrihet och pressfrihet. Se nedan den immigrationsstatistik som är sann, men klart “olämplig” att visa för folket.

+ Katerina Janouch kommenterar nedstängningen >>> klicka här

Regeringen har skapat ett angiverisamhälle genom gummiparagrafen “hets mot folkgrupp” och reglerar nu i rask takt vår mötesfrihet, vår pressfrihet och yttrandefrihet. Vi har blivit en “låtsasdemokrati”.

Det som just nu sker är ett utbyte av folket som svenska skattebetalare ska betala för i form av ökad ofrihet, ökad otrygghet och sämre välfärd. Ingen har frågat folket och nu ska folket tystas. Vi lever i en låtsasdemokrati och inom ett decennium eller två äger globalisterna landet Sverige.

Samtliga riksdagspartier tiger och samtycker till denna politik och det viktigaste just nu verkar vara att hålla gränserna öppna så att drygt hundratusen immigranter ska kunna komma in varje år trots att Sverige saknar resurser att ta hand om dem (varav de flesta INTE är flyktingar, utan de är ekonomiska immigranter som vill ta del av medborgarnas skattepengar). Med denna takt är etniska svenskar i minoritet 2050.

SD protesterar, men eftersom SD numera menar att vi ska stanna kvar i överstatliga EU så skorrar deras försvar av nationens intressen falskt. De agerar i akt och handling som “kontrollerad opposition” med uppdrag att dra till sig röster från medborgare som har insett att landet säljs ut och sedan kapslas immigrationsfrågan in av övriga partier varefter immigrationen med drygt hundratusen immigranter per år fortsätter tills etniska svenskar är i minoritet (och tvingas då att anpassa sig till en ny världsordning).

+ Gula västarna vs SD >>> klicka här

Vill du att dina barn ska bli slavar i en globalistisk värld styrd av en liten “elit” (diktatur) eller vill du att svenska folket ska styra sitt eget land (demokrati)? Om du står upp för din och dina barns frihet, trygghet och välfärd så måste du agera!

Nu kan du enkelt protestera mot dagens bedrägliga politik!

Nu kan du enkelt och effektivt protestera mot dagens politik. Det kostar bara ett frimärke och du förblir anonym. På köpet utökar du dina valmöjligheter på valdagen 2022. Skriv på och posta >>> klicka här

Nedan kan du läsa om censuren som utan förvarning även i somras drabbade SwebbTV (medborgarnas media) och se det inslag som föregick nedstängningen. Det program som publicerades ett par dagar innan nedstängningen var en “olämplig” intervju med Jan Tullberg (docent i företagsekonomi), en intervju med fakta och sanningar som riskerade att väcka ett sovande folk (som är utsatt för ett gigantiskt bedrägeri).

Not: Riksdagen och regeringen utgör första och andra statsmakten, som ska granskas av massmedia (den tredje statsmakten). Men massmedia gör inte sitt jobb (tvärtom), varför det nu behövs en fjärde statsmakt som sakligt och objektivt granskar och som försöker förklara det som sker.

Sann, men “olämplig” information för medborgarna (som stängdes av):

+ Regeringen ljuger och inför censur >>> klicka här

Sverige är utsatt för en massiv globalistisk attack och endast ett vaket och engagerat folk kan stoppa stölden av vårt land – en stöld som kan vara ett faktum redan inom ett decennium.

APPENDIX

+ Regeringsprofiler, MSB och aktivister stängde ned SwebbTV enligt källor >>> NewsVoice