Svenska medborgare ska hålla tyst och betala med ökad otrygghet och sämre välfärd – medan våra politiker vill ha mandat att skjuta hela landet i sank.

Våra riksdagspolitiker har medvetet importerat “ett våldskapital” och låter medborgarna betala priset för denna dårskap.

Hur länge till kommer svenskarna att låta sig skrämmas till tystnad?

Här kan ni läsa hur det politiska systemet försöker tysta (censurera) medborgarnas egen media … klicka här


Äldre svenskar är mindre värda

Våra politiker har valt att inte längre ha “råd” med att erbjuda de svenskar som byggt landet en värdig ålderdom. De nedmonterar bostäder för äldre.

Se nedan hur våra förtroendevalda politiker lurar skjortan av våra äldre för att frånta dem deras lägenheter – för att det är mer “lönsamt” på kort sikt med migrationsboende (som betalas med skattemedel). Det uppenbart att äldre svenskar är mindre värda – grundat i våra politikers värdegrund.

Svenska medborgare är satta på undantag och ska tiga! Ordförande i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd Ole Jörgen Persson (M) ser ett “stort problem” med att SwebbTV avslöjar den skamliga bluffen mot våra äldre.

Hög tid att börja våga prata öppet om de problem som vi har och inte låta ohederliga och inkompetenta politiker styra debatten och politiken. Börja med att informera dig om samhällsutvecklingen via Medborgarnas Media >>> SwebbTV.se

Protestera redan idag (klicka på bilden)!

Kommentera gärna på:
+ Facebook
+ VK