På sju minuter sammanfattar en italiensk läkare vad Corona egentligen handlar om (och om du tror att det är en viruspandemi så är du livsfarligt grundlurad).

Det den italienska läkaren säger kommer du aldrig att få reda på via tidningar, radio, TV och ej heller från våra myndigheter eller från våra politiker. De är alla medlöpare i denna gigantiska konspiration mot hela mänskligheten.

Efter att ha sett videon på sju minuter så vet du t.ex. vad “COVID 19” står för? Observera att det INTE är ett namn på ett virus!

Lyssna, tänk själv och sprid vidare (med engelsk undertext) >>> klicka här

Reservlänk (om länken ovan inte fungerar) >>> mp4


The psychopathic plot to inject 7 billion people starts with compliance conditioning, pandemic messaging, stolen freedoms >>> Natural News [Obs! Missa inte videon på knappt sju minuter i slutet på artikeln]


Hur reducerar man jordens nuvarande drygt sju miljarder människor till en halv miljard (enligt “Agenda 2030” som svenska politiker bundit sig till)? Jo, det kan enkelt göras via ett “vaccin” som antingen gör oss sterila eller/och som dödar oss inom några år (och hur detta kan gå till finns det detaljerad kunskap om).

De människor som tillåt bli kvar på jorden kan enkelt kontrolleras via teknologibaserad fascism och vips har vi en halv miljard lydiga slavar som arbetar för en liten pytteliten elit (som tror sig veta bäst). Ställer du upp på detta?

De läkare och sköterskor som injicerar den dödsbringande genmanipulerade drogen (“vaccinet”) kan vi kalla för “dödsänglar” och det är viktigt att snabbt injicerar alla innan dess verkan blir känd. Detta är krig mot mänskligheten, ett massmord i en skala som får Adolf Hitlers Nazism att blekna i jämförelse. Endast ett upplyst och proaktivt folk kan hindra denna nedmontering av det humana samhället.