Om du tror att vaccin är effektiva och säkra så är du grundlurad. Ingen annan än du själv bär ansvaret för konsekvenserna av vaccin – som innebär att injicera en sjukdom plus gifter och tungmetaller in i blodomloppet vilket ofta får katastrofala konsekvenser (som mörkas).

Juli 2020 släppte Andrew Wakefield sin senaste dokumentär om vaccin – som på ett sakligt och objektivt sätt beskriver en verklighet som de flesta svenska inte har en aning om. Fakta som inte sakligt kan bestridas – varför man försöker stämpla den med diverse etiketter och censurera den (så att den stora massan ska förbli förd bakom ljuset).

“1986: THE ACT” (VACCIN DOKUMENTÄR) >>> klicka här

Om du endast får din information från de vanliga dagstidningarna och via public service (tv och radio) så blir du garanterat missled och när det inte längre går att tiga ihjäl sanningen så vränger man den på ett sätt som för oupplysta låter rimligt. Nedan ett exempel på hur SVT lurar godtrogna tittare med ett falskt och vinklat vaccinreportage.

”Vaccinmotståndarna” anmäld till Granskningsnämnden >>> klicka här


VACCIN – VAD TÄNKER DU DÅ?

Vad många inte tänker på är följande …

Det man inte ska glömma bort är att den terminologi som brukar användas egentligen är felaktig. Vi vaccinerar inte MOT några sjukdomar, utan vi injicerar faktiskt sjukdomar. För att inte känsliga personer ska dö av chocken när denna toxiska cocktail injiceras finns det hjärtstartare på plats.

Flickorna som injiceras med t.ex. Gardasil (HPV-vaccin) övervakas i 15 minuter i rum med hjärtstartare, syrgas och akutväska med adrenalin m.m. eftersom akuta biverkningar kan uppstå: yrsel, kräkning, svimning. Långsiktiga biverkningar är: epileptiska anfall, svullna lymfkörtlar, ledvärk, svaghet, stor trötthet, frossa, feber, kroniskt nedsatt immunförsvar, förlamning, sterilitet och – död.

I Danmark har vaccinationsgraden sjunkit från över 90 % till runt 25 % för att dansk TV visat hemska biverkningar av HPV-vaccinet som drabbat många unga flickor. Studier visat också att risken för livmoderhalscancer ÖKAR för de som vaccinerar sig och dessutom är vaccinering helt onödigt då cellprovning ger ett närmast hundraprocentigt skydd (vilket ansvariga politiker visste redan 2008).

Väst-Nytt om HPV-vaccinet Gardasil, TV-inslag från år 2008 där reportern tappar talföre när hon förstår vad de säger – att vaccinet är helt onödigt:

Nedan: Linnéa blev paralyserad när hon vaccinerade sig mot livmoderhalscancer – Nyhetsmorgon (TV4 – 26 jan. 2014 ):

I Sverige ligger vaccinationsgraden runt 97 % och nu ska även pojkar vaccineras med HPV-vaccin! Har våra tjänstemän och politiker blivit galna?

Läs mer … “Medicinhistoriker om riskabla vacciner – Gardasilflickorna övervakas i 15 minuter i rum med hjärtstartare” … klicka här

Mer än en halv miljon svenska tjejer har injicerat HPV-experimentvaccin som lobbats in i det allmänna vaccinationsprogrammet – ett vaccin som bland annat kan skada reproduktionsförmågan (kan skada äggstockarna).

  • Sprutan mot livmodercancer
    lobbades fram >>> klicka här

ETT ANNAT EXPERIMENTVACCIN SOM BEVISLIGEN GAV SVÅRA BIVERKNINGAR (UTAN ATT SKYDDA MOT VIRUSET).

Vaccinet mot Svininfluensa skyddade inte influensan – men gav runt femhundra barn och ungdomar narkolepsi (vilket ar toppen på ett isberg av biverkningar). Polen vaccinerade inte alls och per capita drabbades vi ungefär lika av influensan (slutsatsen blir att vaccinet enbart gjorde skada).

Kalla fakta: Svininfluensevaccin och narkolepsi – TV4:

Politikerna och ansvariga tjänstemän visste bevisligen INNAN de drog igång vaccinationskampanjen att det fanns stor risk för neurologiska skadar – men det struntade de i och folket fick inget veta. Vad hade hänt om en miljon svenskar drabbats av narkolepsi?

Vi sprutar in olika mikroorganismer i våra barns kroppar, vilket betyder att vi faktiskt smittar dem och tvingar på dem en sjukdom, annars kan inte “immunitet” uppstå. Detta gäller dock inte HPV-vaccin som är det första GMO-vaccinet, vilket är framtaget med hjälp av genteknik och således inte består av någon naturlig partikel (vi sprutar alltså in GMO i våra barns blodomlopp!!!).

Eftersom man injicerar så är vaccinering förenat med stor risk för allvarliga komplikationer, eftersom huden penetreras och vårt naturliga försvar mot främmande och skadliga ämnen kringgås.

Därtill injiceras smittämnen och en cocktail med olika adjuvans, tillsatsämnen samt restprodukter från tillverkningen men även andra ämnen som är neurotoxiska, till exempel aluminium.

Av vaccineringen riskerar barnen att få olika infektioner, astma, allergi, olika immunologiska sjukdomar, autoimmuna sjukdomar, ADHD, inlärningssvårigheter och till och med autism med flera sjukdomstillstånd.

I USA har autism ökat dramatiskt och mycket snart riskerar vartannat nyfött barn att drabbas (autism i USA har gått från ett barn på 10.000 till idag ett på 22 barn). Hur går det då med landet?

Nu vet du mer och kom ihåg att ingen annan än Du är ansvarig för dig och dina barn – då vaccintillverkare, tjänstemän och politiker har friskrivit sig från allt ansvar.

Om du vill veta mer om vaccin och dess biverkningar >>> klicka här

Ett gott råd är att läsa på innan du tar “Coronavaccinet” – som inte går att ångra när det väl finns i din blodbana. Mycket tyder på att detta vaccin är en riktig “häxbrygd” som planerad sedan mer än ett decennium.

Ingen vet eller kan garantera säkerheten på vaccin och när det gäller effektiviteten har den visat sig vara tvärtom (detta är fakta om man beaktar vetenskap och beprövad erfarenhet).


PS. Fakta om vaccin (som inte SVT informerar om)

The Bill Gates Effect: WHO’s DTP Vaccine Killed More Children in Africa Than the Diseases it Targeted >>> klicka här

Missa inte budskapet från Robert F. Kennedy, Jr., Chairman, Children’s Health Defense (en kort video på knappt fyra minuter, uppe till höger på sidan). Osannolikt – men sant.