I rökridån av det i laboratorium framställda “Corona viruset” har vården utvecklats till en dödsmaskin för äldre inom specificerade “riskgrupper”. Det är hög tid för gemene man att vakna och se den krassa verkligheten som är resultatet av förd politik! Corona är bara en täckmantel för att införa ett nytt kontrollsamhälle som berövar medborgare deras frihet.

Om någon dör på grund av ovanstående sjukdomar och verkar ha symtom på Corona (vilket kan diagnosticeras per telefon) så rapporteras det som ett dödsfall på grund av Corona i SVT på bästa sändningstid. För att skrämmas!

Tror våra politiker och massmedia
att folket är tappat bakom en vagn?

En skärmdump från filmen ovan:

År 2015 och 2017 dog FLER i Sverige utan att politikerna reagerade. Nu stänger de ner landet och de har ställt in 200.000 operationer. Har läkarna och operationslagen dansat tango eller spelat kort på betald arbetstid?


Snabba fakta (källa SCB)

Våra politiker, tjänstemän och massmedia spelar med i ett skådespel som ska skrämma oss till att vaccinera oss med ett drakoniskt “vaccin” – som de med alla medel snabbt vill påtvinga oss (innan dess drakoniska biverkningarna blir kända). Har vi redan glömt narkolepsiskandalen?

Under 2000-talet har ungefär 90 000 personer dött varje år i Sverige (i snitt 247 dödsfall per dag), med en topp år 2002 då drygt 95 000 avled (i snitt 260 dödsfall per dag). År 2019 dog färre än 89 000 personer, vilket är det lägsta antalet döda under ett enskilt år sedan 1977. De senaste fem åren har i snitt 248 personer dött per dygn i Sverige.

Maj 2020 var prognosen från våra så kallade ”experter” att Corona p(l)andemin kommer att skörda ytterligare mellan 8.000 och 20.000 liv under år 2020. Det innebär att dödstalet vid årsskiftet enligt våra ”experter” kommer att ligga mellan 98.000 och 110.000 döda.

Anders Tegnell pratade nyligen om “vårens höga dödstal” vilket ju är en lögn om man tittar på de verkliga dödstalen som är helt normala. Han menar nog alla de som har etiketterats med Corona som dödsorsak, för att skrämma folket så att de låter sig “vaccineras” med ett innehåll som bara Den Djupa Staten känner till. Globalisterna har öppet deklarerat att de vill reducera jordens befolkning till en halv miljard, vilket innebär att av 15 människor som lever idag ska 14 bort (får du vara kvar?). Är “vaccinet” ett medel för att uppnå detta omänskliga mål? Att det skulle skydda mot Covid-19 är bara trams – som på grund av SVTs genomslagskraft lurar de flesta.

Till och med Anthony Fauci (Anders Tegnells motsvarighet i USA) tvingas nu erkänna att C-vitamin och D-vitamin ger ett utmärkt skydd mot Corona, och om man drabbas finns det en billig malariamedicin som fungerar mycket bra om den ges inom fem dagar – och det finns syrgas.

Fauci admits vitamins C, D minimize risk of COVID-19 infection >>> click here

Men dessa fakta struntar Anders Tegnell och hans kompisar på Folkhälsomyndigheten och Socialstyrelsen fullständigt i och de pratar istället om behovet av fler respiratorer som tar livet av på patienterna. Vill de medvetet döda våra äldre eller lyder de bara order? Är de inkompetenta eller korrupta?

Hur länge till kommer folket att tillåta detta dödsbringande skådespel – på folkets bekostnad? En propaganda som syftar till att påtvinga oss ett “vaccin” med ett innehåll som kan få katastrofala följder (som skulle kunna få andra världskrigets 55 miljoner dödsoffer att blekna i jämförelse).

Covid-19 kan enkelt förebyggas med C-vitamin och D-vitamin. Om någon ändå blir sjuk finns billig och säker malariamedicin (klorokin och hydroxiklorokin) som enkelt bryter av sjukdomsförloppet och det ges inom fem dagar. Man kan också ge C-vitamin via dropp och kolloidalt silver fungerar också utmärkt. Således behövs det inget “vaccin”.

Dessa enkla behandlingar skulle kunna ges på vilket vårdcentral som helst till mycket låg kostnad och äldre multisjuka hade då sluppit att dö i förtid. Fördelen med dagens spektakel är dock att det nu är uppenbart att våra valda politiker, våra myndigheter och massmedia (speciellt SVT) fullständigt struntar i folket och de ränner likt springschasar särintressens ärende som går ut på att splittra folket och söndra landet så att de sedan enkelt och billigt kan ta över.

Dagens politiker måste bort, de högre tjänstemännen bytas ut och massmedia saneras. Allt hänger på att folket gör sin del på valdagen.