Vem vill begå vaccin assisterat självmord?

Corona vaccinet, som egentligen inte är ett vaccin, modifierar vårt DNA så att vi blir sjuka och till och med dör även i det korta perspektivet. Vad som sker på längre sikt vågar man knappt tänka på. Just går våra äldre en för tidig död till mötes.

Vår regering vill att vi ska injicera mot en influensa som är som en vanlig säsongsinfluensa, med ett vaccin som inte ens skyddar mot influensan. Har alla blivit tokiga? Är alla hjärntvättade så till den grad att man frivilligt vill injicera ett experimentellt genmanipulerat preparat som bevisligen gör oss sjuka, sterila och som t.o.m. dödar oss.

Arbetsgivare borde kräva intyg på att man inte har vaccinerat sig. Vilka arbetsgivare vill investera i och bygga upp kunskap och kompetens hos en personal som förväntas bli sjuk och som t.o.m. riskerar att dö inom kort?

  • Alla vaccinerades – sedan kom coronautbrottet >>> klicka här
  • 329 Deaths + 9,516 Other Injuries Reported Following COVID Vaccine, Latest CDC Data Show >>> click here

Globalisterna säger öppet att de vill reducera jordens befolkning till en halv miljard människor (vilket innebär att mer än 6 miljarder ska bort) och vaccinet verkar vara ett medel för att uppnå detta. Detta finns hugget i sten på flera språk och vår regering har skrivit under Agenda 2030 som öppet förespråkar denna minskning av antalet människor på jorden. Den svenska regeringen vill märkligt nog vara föregångare på att utrota oss – bokstavligen.


Det kom ett mail 16 februari 2021:

Vem i h-e tar “vaccinet”?

Vilka människor som tar del av all information (även från alternativ media, inte bara från de med industrin lierade medierna och från vår ”sjuka vård”) om detta bluffvaccin kan tänka sig att ta detta? Jag känner ingen!

Kan bli lika med döden för väldigt många! Varna alla du känner, sprid detta mail!

  • Lyssna på Dr Vernon Coleman när han beskriver fakta och även anger massor med rapporter om dödsfall av ”vaccinet” (som inte är något vaccin) >>> klicka här [Doctors and Nurses Giving the Covid-19 Vaccine Will Be Tried as War Criminals]
  • 67 personers dödsfall i Sverige kopplat till Pfizers vaccin >>> klicka här

Kolla denna trailer om 5 minuter, med många kända experter som uttalar sig om vaccinet. Jag rekommenderar att sätta ner filmens hastighet till 0,75 för att hinna läsa rubrikerna på de artiklar de visar i filmen >>> klicka här

I första länken ovan kan man höra att redan efter 3 veckor från man tar vaccinet så dör många.

Du som inte tror på vaccinets farlighet, lyssna här! I denna video påstår Dr. Sherri Tenpenny att 3-6 månader efter sprutan kommer många fler att dö, hon bygger detta på tidigare djurförsök med liknande substans (tyvärr lång, drygt en timma). Filmen är ett måste om man bryr sig om sitt eget liv och sina närmastes liv och livskvalitet.

[ Länk … https://www.bitchute.com/video/thgHE7VUsDrn/ ]

Professor Dolores Cahill varnar världen för de nu högaktuella mRNA-vaccinerna som injiceras i miljontals människor runt om i världen. Dessa vacciner är inte bara snabbutvecklade och inte seriöst säkerhetstestade på människor innan massvaccinationerna, de kan orsaka anafylaktisk chock, organsvikt och sepsis >>> NewsVoice


Hur många miljoner människor måste dö innan majoriteten vaknar upp ur sin hypnos? De som väljer att vaccinera sig gör det eget ansvar och kan inte förvänta sig något större stöd från samhället som kommer att vara överansträngt på grund av både personalbrist (de som vaccinerat sig) och för att de inte har resurser för att hantera en så stor mängd patienter. Var och en kommer att själva få stå sitt kast och hur kurerar man en kropp där cellerna förvandlats till virusfabriker? Observera att vaccinindustrin är friskrivna från allt ansvar!

Om man söker jobb kan det vara klokt att ha ett intyg på att man INTE varit dum nog att injicera denna toxiska experimentdrog. Vilken arbetsgivare vill anställa någon som med stor sannolikhet kommer att bli sjuk och dö en förtidig död?

Sist men inte minst:

Internationellt varningsmeddelande om COVID-19. United Health Professionals – SPRID DETTA!!! >>> klicka här