Många program har fler tittare än SVT (klicka på bilden)

Särintressen som regeringen och globalisterna (som kontrollerar Google och YouTube) verkar ha kommit till insikt om att man genom att stänga av SwebbTV faktiskt ÖKAR intresset för medborgarnas media. Vad de kanske har börjat förstå är att intresset för SwebbTV blir större när de mörkar sanningar och fakta som är viktiga för folkets frihet, trygghet och välfärd.

Vi rekommenderar alla medborgare att varje vecka följa SwebbTV för att skaffa sig en sann bild av vad som försiggår i landet. SwebbTV sätter saker och ting i ett sammanhang så att medborgarna förstår vad som händer, så att hela bilden framträder. Detta gillar inte dagens makthavare som vill kunna dribbla med folket som de vill genom att kunna föra folket bakom ljuset med hjälp av SVT och dagstidningar som DN.

Endast ett upplyst och engagerat folk kan vända på nuvarande politik och rädda landet Sverige från att falla samman – genom att byta politiker.

Nedan följer två intervjuer som regeringen absolut inte vill att du ska se, två inslag som föregick nedstängning av SwebbTV. Fakta och sanningar som avslöjar att regeringen ljuger folket rätt upp i ansiktet (i TV-rutan).

Intervju med träffande kritik av regeringen.
Fakta som folket inte bör se eller förstå.